Samenwerking met NMC/Skondras

NMC/SKondras versterkt haar dienstverlening met Social Selling van 2MARK-IT!

Het koopgedrag van potentiële kopers is de afgelopen jaren fors veranderd. Ook úw potentiele klant is steeds beter geïnformeerd en gebruikt vooral digitale media om online de juiste informatie te vinden die zij nodig hebben.

Op dit moment oriënteren klanten zich al voor 67% online, voordat zij in contact komen met uw salesteam. De verwachting is dat dit eind 2018 zelfs 84% zal zijn (bron: CEB). Het is cruciaal om in te spelen op deze veranderende aankoopgedrag. Social selling kan hiervoor een goede aanvulling op uw huidige verkoopaanpak zijn.

Met social selling gaat u de interactie aan met uw potentiële en bestaande klanten. U bereikt hen zo op het juiste moment en met de juiste boodschap. U deelt uw kennis online, creëert waarde, maakt nieuwsgierig en bouwt een band op met uw potentiële kopers. Het traditionele verkoopproces wordt als het ware omgedraaid.

Ondanks het succes van social selling, vervangt het niet de traditionele manier van verkopen. Het versterkt het proces! Netwerken, ouderwets telefoneren en één op één of tafel zitten, blijft bestaan. Maar social selling vult het aan, door op een warme wijze potentiële klanten te benaderen. Om uiteindelijk (sneller) tot een afspraak te komen.

Ook NMC/Skondras wil inspelen op de veranderende marktbehoefte en biedt daarom professionele Social Selling services van 2MARK-IT aan. Zo biedt zij haar klanten, via meerdere kanalen (omni-channel), de juiste professionele ondersteuning en resultaten aan.

Via de inzet van Social Selling services biedt NMC/Skondras:

  • een op maat gemaakte en gepersonaliseerde database van potentiële beslissers en beïnvloeders;     gedetailleerd marktonderzoek op basis van Social analysis voor een beter campagneresultaat
  • 
 advies voor een effectieve Social Selling & – marketing 
strategie;
  • uitvoering van een Social Selling strategie voor een juiste positionering en loyaliteit bij beslissers;
  • LinkedIn engagement en professionele telemarketing voor het effectief ontwikkelen van sales opportunities en sales- pijplijn;

 

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en / of inzet op basis van uw sales behoefte, neem dan contact op.